Programmet för BETT 2012

BETT – igen!

För fjärde året i rad får jag förmånen att få åka till London och besöka BETT-mässan. Jag hade gärna velat blogga inför detta, men har varit strängt upptagen med att ordna olika aktiviteter för våra deltagare från Västerbotten. Jag är nämligen inte ensam MediaCenter har nämligen med sig ca 110 skolledare och lärare från Västerbotten och västernorrland, vi kommer bland annat att göra följande:

Onsdag

Resdag för de flesta, men min kollega Tomas besöker New Line Learning i Kent och på kvällen minglar vi med 500 resenärer som åker med Datorn i Utbildningen. Ruben Puentedura och Troed Troedsson ska gå en match – roligt!

Torsdag

Mässbesök för de flesta, men en mindre grupp kommer att besöka seminarium med DiU för beslutsfattare inom skolan. På kvällen har vi vårt eget mingel på hotell Royal National med Anette Holmqvist från Skolverket och Fredrik Paulsson från Umeå Universitet, temat för kvällen är framtidens digitala lärresurser.

Fredag

Mässbesök förstås men också möjlighet till seminarium med Anette Holmqvist från Skolverket som kommer att tala om IT i styrdokumenten för grundskolan, efter lunch har vi också ett specialdesignat seminarium med TÄNKOM om IT i förskolan, talar gör Joachim Skolväskan Thornström och Christina It-mamman Löfling.

Lördag

Denna dag är en utmärkt mässdag med mindre trängsel mellan stånden, men de flest flanerar nog längs shoppingstråten.

Söndag

Hemresa! Dags att ladda för BETT 2013 som kommer att vara på en ny plats –  Excel i östra London.

Annons

Jag är fyrabarnsfar, lärare och IT-pedagog.

Märkta med: ,
Publicerat i Digital kompetens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

andreas skog nätkärlek
Arkiv

%d bloggare gillar detta: