MediaCenter och pedagogbloggen

Jag arbetar som IT-pedagog på MediaCenter. Mediacenter är en del av Region Västerbotten, en organisation som arbetar med regional utveckling i Västerbotten. Region Västerbotten ägs av länets alla kommuner och vi på MediaCenter stöder kommunernas arbete med IT och Media i skolan. Vi lånar ut film, mer och mer sker via strömmande media, men vi erbjuder också pedagogiska tjänster. Vi är fem pedagoger som håller i kompetensutvecklingsdagar, vi arbetar med kompensatoriska hjälpmedel och hjälper kommunerna med processtöd och omvärldsbevakning. Vi driver också flera projekt med anknytning till IT i skolan som t ex www.samarbeta.se, en regional lärplattform och www.samverka.nu en webbplats för samverkan mellan skola och näringsliv.

Nyligen släppte vi vår nya webbsida och där försöker vi pedagoger att hålla igång en blogg som kallas pedagogbloggen. En del av posterna på denna blogg kanske dubbelpostas även där, men jag vill väldigt gärna att du tittar in på vår webbplats, det finns mycket intressant att hämta!

Annons

Jag är fyrabarnsfar, lärare och IT-pedagog.

Märkta med: ,
Publicerat i Lärresurser
En kommentar på “MediaCenter och pedagogbloggen
  1. […] med om MediaCenter: Pedagogbloggen på MediaCenter Projekt för företagsamt lärande, Samverka.nu MediaCenters webbplats för skolbiofestivalen […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

andreas skog nätkärlek
Arkiv

%d bloggare gillar detta: